فروش اینترنتی گوسفند زنده نمونه

فروش اینترنتی گوسفند

فروش اینترنتی گوسفند زنده نمونه

فروش اینترنتی گوسفند


بازاریابی اینترنتی
شرکت پیام آوران پارسیان
www.papgroup.ir

تور ترکیه
برگزار کننده بهترین تورهای آنتالیا
www.alefbatour.com

تور آنتالیا
آژانس هواپیمایی مهرپرواز
www.mehrparvaz.com

قیمت بلیط هواپیما
بهترین قیمت پروازهای داخلی و خارجی
www.Trip.ir

خرید گوسفند زنده
خرید و فروش گوسفند زنده
www.alivesheep.com

طراحی وب سایت و سئو سایت :پیام آوران پارسیان

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

قوچ

همان طور که همه ما انسان ها از دو جنس نر و ماده خلق شده ایم همه موجودات هم از دو جنس خلق شده اند. و این زیبایی خلقت است. تکامل و ادامه نوع حیات هم به همین نوع خلقت بستگی دارد. در قبل گفتیم که گوسفندان هم به دو جنس نر و ماده تقسیم می شوند. که برای شناخت بهتر نوع نر به آن قوچ گفته می شود. گوسفندان را برای تولید گوشت و شیر پشم پرورش می دهند. البته نژاد گوسفند به این که چه محصولی از آن را می خواهند مهم است. در محل هایی که گوسفندان را برای گوشت پرورش می دهند. نژاد نر یا همان قوچ که برای لقاح گوسفند ماده استفاده می کنند بسیار مهم است این نژاد باید زادآوری بالا داشته باشد و بتواند نوع ماده را برای چند قلوزایی بارور کند. همچنین این نوع باید نسبت به آفات حیوانی مقاوم باشد تا بره های تولید شده کمتر دچار بیماری و تلف شوند. برای پرورش گوسفند شیرده هم نوع قوچ بارور کننده بسیار مهم است. در این نوع باید قوچ هایی با نوع ماده آمیزش داده شوند که از لحاظ نژاد مطمئن باشند و نوع شیرده تولید کنند.

گوسفند ماده یا میش

نوع گوسفند ماده در دامداری بسیار مهم است. بعضی از نژادهای گوسفند ماده که برای تولید گوشت پرورش داده می شوند را از نوع نژاد خارجی استفاده می کنند تا بره های تولید شده کیفیت دلخواه را داشته باشند.

تفاوت قوچ و گوسفند چیست

همانطور که در بالا ذکر کردیم گوسفند نر را قوچ و گوسفند ماده را میش می گویند. از لحاظ ظاهری هم قوچ و میش با هم تفاوت دارند که به ذکر آن می پردازیم. قوچ ها بیشتر دارای شاخ های مورب، پیچ دار و حلقوی هستند. اما در بعضی نژاد ها گوسفندان نر بدون شاخ هستند. برای همین نمی توان وجه تمایز گوسفند نر و گوسفند ماده را در شاخ دار بودن یا نبودن دانست. فقط برای شناخت تفاوت قوچ و میش باید به آلت تناسلی گوسفندان نگاه کرد واز روی آن نر و ماده را جدا کرد. گوسفند ماده در همه جای ایران به نام میش خوانده می شود. گوسفند نر در بعضی از قبایل راک نیز نامیده می شود. اما گوسفند ماده از هر نژاد یا نوعی باشد میش نام دارد. میش ها به گوسفندان ماده ای اطلاق می شود که زایمان کرده باشند و اگر گوسفند ماده ای هنوز بارور نشده و زایمان نکرده است به آن بره می گویند. معمولا تفاوت قوچ و گوسفندرا می توان از جثه ی آنها هم تشخیص داد. گوسفندان نر یا قوچ ها هیکلی درشت تر از نوع گوسفند ماده یا میش در همان سن را دارد. مثلا اگر دو گوسفند با یک سن داشته باشید نرها کمی درشت تر از نوع ماده آن است. از لقاح گوسفندان نر وماده از نژادهای مختلف برای رونق صنعت دامداری استفاده می کنند.

نژادهای پشمی گوسفندان کدام ها هستند و چه ویژگی هایی دارند؟

نژادهای پشمی گوسفندان به چند مورد خلاصه می شوند که از مهمترین آنها می توان به نژاد پشم ظریف، متوسط، آمیخته، بلند و ضخیم یا همان قالی اشاره کرد. هر کدام از این نژادها در کشورهای گوناگونی زیست می کنند و دارای ویژگی های ظاهری متفاوتی می باشند. با استفاده از پشم هر کدام از این نژادها می توان پارچه های مختلفی همچون پشمی و الیافی را تولید نمود و در کارها و صنایع مختلف از آنها استفاده کرد. اورکت و کفپوش های گوناگونی با استفاده از پشم این نژادها تولید می شوند.

نژادهای پشمی گوسفندان

گوسفندان دارای نژادهای مختلفی می باشند و هر کدام از آنها دارای ویژگی های گوناگونی می باشند. به عنوان مثال می توان به نژادهایی مانند مهربان، سنجابی، لری، کردی، افشاری، بلوچ و چند مورد دیگر اشاره کرد.  فروش گوسفند زنده می تواند متناسب با نژاد گوسفندان به منظورهای متفاوتی صورت بگیرد. برخی از افراد تصور می کنند که گوسفندان در نوع گوشت و جثه با یکدیگر در تفاوت هستند در صورتی که برخی از این نژادها بر اساس نوع پشم معرفی می شوند که در این مطلب به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

نژاد پشم ظریف و متوسط

همانطور که اشاره شد از نژادهای پشمی گوسفندان می توان به گوسفندانی با پشم های ظریف و یا متوسط اشاره کرد. نژادهایی که دارای پشم ظریف هستند اغلب به گوسفندان مرتع نیز شناخته می شوند و پشم آنها دارای قطر 24 میکرون می باشد. حجم پشم اینگونه از نژادها به 4 کیلوگرم می رسد.

نژاد پشم آمیخته و بلند از نژادهای پشمی گوسفندان

از دیگر نژادهای پشمی گوسفندان می توان به نژاد پشم آمیخته اشاره کرد. نژاد پشم آمیخته اغلب دارای گوشت مناسبی نیز می باشد و در کنار این ویژگی می توان به خصوصیات پشم آنها که اغلب روشن و ظریف هستند، اشاره کرد. بافت جوراب، پارچه های پشمی و کشباف اغلب با پشم این نژادها انجام می شود. گوسفندان پل ورث را می توان نمونه ای از این نژاد معرفی کرد.

نژاد پشم قالی از نژادهای پشمی گوسفندان

در بخش های قبلی به معرفی چهار مورد از نژادهای پشمی گوسفندان که پشم آنها دارای کارایی متفاوتی می باشند پرداختیم، اما مورد پنجم با عنوان نژاد پشم ضخیم یا قالی شناخته می شود. 380 میلیمتر میزان طول پشم این نژاد می باشد که اغلب دارای قطری بالغ بر 50 میکرون می باشند. این نژاد اغلب در برخی از کشورها زیست می کند که می توان به ایران، هند، افغانستان، چین، ترکیه، رومانی و چند مورد دیگر اشاره کرد. در تولید پارچه های ضخیم و اورکت اغلب از پشم این نژاد استفاده می شود. کفپوش های مختلفی را می توان با پشم نژاد قالی یا ضخیم تولید نمود.

ویژگی های نژادهای زایشی گوسفندان 

در جامعه فعلی افراد بسیاری به پرورش نژادهای زایشی گوسفندان روی آورده اند و علت آن سهولت در پرورش و سود آوری بسیار بالا این حرفه می باشد. امروزه افراد با ترکیب نژاد های گوناگون سعی در بهبود کیفیت گوشت، شیر و چند قلوزایی هستند و در این زمینه توانسته اند موفق عمل کنند.

نژاد زایشی چگونه نژادی هستند؟

نژاد گوسفندان به سه دسته شیری، گوشتی و زایشی تقسیم بندی می شوند که حضور هر کدام با توجه به نیاز جامعه بسیار حائز اهمیت می باشند ولیکن به دلیل چند قلوزایی برخی از نژادها افرادی که در زمینه پرورش فعالیت می کنند خواهان پرورش این نوع نژادها هستند. در زیر به بررسی نژادهای زایشی گوسفندان می پردازیم. جهت خرید گوسفند زنده می توانید با مرکز پخش دام زنده نمونه تماس حاصل نمایید و تمامی مشخصات و اطلاعات دام ها را از ما بپرسید.

خصوصیات نژادهای زایشی گوسفندان

گوسفندان زایشی به دسته های گوناگونی تقسیم بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی و خصوصیات منحصر به فردی هستند البته لازم به ذکر می باشد امروزه افراد با تلفیق نژادها در پی تشکیل نژاد برتر از نظر گوشت، شیر، پشم و چند قلوزایی گوسفند هستند. نکته قابل توجه این است که قیمت گوسفند زنده با هر نژادی از دیگری تفاوت دارد و متناسب با وزن و گونه آن ها تعیین می شود.

- گوسفند نژاد رومانف

- گوسفند سافولک

- نژاد افشاری

نژاد کردی

گوسفند نژاد مهربان

نژادهای زایشی گوسفندان 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ شهریور ۹۸ ، ۱۶:۴۷
alivesheep alivesheep

گوشت قرمز از جمله گوشت های پرمصرف در کشور ما ایران است. بهترین گوشت قرمز از نظر بسیاری از مردم گوشت گوسفندی است. چون این گوشت دارای بافت نرم و طعم لذیذی می باشد. نژادهای گوسفندی مختلفی در کشور ما وجود دارد. بهترین گوشت گوسفندی را می توان در نژادهای شال، لری، مهربان، سنجابی، بلوچی و افشاری پیدا کرد. در میان استان های مختلف کشور، استان کرمانشاه یکی از مناطق بسیار خوب برای پرورش گوسفند است. این استان با داشتن مراتع سرسبز سهم عمده ای در تولید و صادرات گوشت گوسفند دارد.

گوشت گوسفند در ایران

 

گوشت قرمز در کشور ایران جزو گوشت های پر مصرف می باشد. این گوشت طبق نوع دام، دارای انواع مختلفی مثل گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت گاو و گوساله و گوشت شتر است. اما چون گوشت گوسفند دارای ویژگی موافق ترین مزاج است و دارای هضم بسیار خوبی نسبت به دیگر گوشت های دامی است، از محبوبیت بیشتری در میان مردم ایران برخوردار است. گوشت گوسفند دارای طعم دلچسب و بافت بسیار نرمی می باشد. تعداد زیادی از خانواده ها عقیده دارند که ارزش تغذیه ای و مزایای گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گاو و گوساله بیشتر است. بسیاری از خورشت های سنتی ایرانی با استفاده از گوشت گوسفند پخته می شوند. پرورش گوسفند در مناطق مختلف ایران صورت می گیرد و معمولا در هر منطقه ای یک نژاد پرورش می دهند. اگر می خواهید بدانید که بهترین گوشت گوسفندی در کدام منطقه از ایران پرورش پیدا می کنند تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.


بهترین گوشت تولید در ایران برای کدام منطقه است

 

بهترین گوشت گوسفندی در ایران

 

در کشور ایران گوشت گوسفند به عنوان یکی از بهترین گوشت ها شناخته می شود و پرورش گوسفند از دیرباز تا الان توسط روستاییان و عشایر ایرانی صورت گرفته است. گوسفندان دارای نژادهای مختلفی هستند. هر نژادی دارای ویژگی های مهمی است و اهمیت خاص خود را دارد. در اینجا به معرفی بهترین نژادهای گوسفند ایرانی از نظر گوشت می پردازیم. یکی از این نژادها که دارای بهترین گوشت است، نژاد گوسفند شال می باشد. از دیگر نژادهای گوسفندی ایران که دارای بهترین گوشت هستند می توان به نژاد مهربان، نژاد لری، نژاد بلوچی، نژاد افشاری و نژاد سنجابی را نام برد. در نژادهای گوشتی ایرانی که دارای بهترین گوشت هستند، از ویژگی هایی چون سینه بزرگ و گوشتی، پیشانی پهن، ران های حجیم و عضلانی و گردن کوتاه و پر می توان نام برد.
 

بهترین گوشت تولیدی

 

استان کرمانشاه و توسعه دامپروری

 

از جمله مناطق ایران که دارای موقعیت جغرافیایی بسیار خوب برای دامپروری و پرورش گوشت است، استان کرمانشاه می باشد. عشایر این استان دارای مراتع بسیار خوبی هستند که این مراتع سبب توسعه دامپروری شده اند. طبق آماری که به دست آمده است، دام این استان دارای جمعیتی حدود 4.100.000 واحد می باشد. در میان این جمعیت دامی گوسفند و بره دارای بیشترین سهم است و تعداد آنها 2.169.000 راس است. استان کرمانشاه با داشتن آب و خاک مستعد و وجود شرایط اقلیمی بسیار خوب در زمینه دامپروری و توسعه دامپروری شرایط بسیار خوبی دارد و این استان با داشتن کارخانه هایی که خوراک دام تولید می کنند، برای صادرات در زمینه دامپروری می تواند بسیار موفق عمل کند. ۳۵ درصد از دام سبکی که به خارج از کشور صادرات می شود، مربوط به استان کرمانشاه است. این صادرات از طریق پرورش گوسفند نژاد سنجابی انجام می شود. از جمله بهترین گوشت هایی که در ایران تولید می شود، مربوط به گوسفند نژاد سنجابی است. این گوسفند پس از نژاد گوسفند بلوچی، بیشترین جمعیت را در میان کل گوسفندان داخل کشور دارد. گوسفند سنجابی نیمی از گوسفندان استان کرمانشاه را تشکیل می دهد. این نژاد در قسمت هایی مانند گیلان غرب، سر پل ذهاب، اسلام آباد غرب و قصرشیرین یافت می شود. گوسفند سنجابی از بهترین نژادهای گوسفند زنده ایرانی به شمار می آید و وزارت جهاد کشاورزی تصمیم به اصلاح این نژاد گرفته است. از نظر تولید گوسفند سنجابی در گروه گوشتی و گوشتی پشمی قرار دارد. 


بهترین گوشت تولیدی در ایران

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ شهریور ۹۸ ، ۱۵:۰۰
alivesheep alivesheep
شنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۵۰ ب.ظ

بررسی اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام

 

اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام را می توان به موارد مختلفی نسبت داد. در صورتی که تغذیه دام مناسب بوده باشد در این صورت می توانید دامی قدرتمند با وزن متناسب داشته باشید که هم برای شیردهی مناسب بوده و هم قدرت تولید مثل خواهد داشت. به همین دلیل تغذیه مناسب دام می تواند بسیار حائز اهمیت بوده باشد.


تغذیه دام

اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام

 

پرورش دام امروزه مورد توجه بسیاری قرار گرفته و به دلیل اهمیتی که بر زندگی و تغذیه مردم دارد دولت نیز از پرورش دام حمایت می کند تا مردم بتوانند لبنیات تازه تهیه کرده و به وفور در دسترس داشته باشد. اما در پرورش دام باید موارد مختلفی رعایت شود تا بتوانید بازدهی مطلوب را داشته باشید. در این رابطه می توان گفت: یکی از مواردی که بسیار حائز اهمیت خواهد بود تغذیه مناسب دام می باشد که حتما باید مورد توجه قرار گیرد. اثرات تغذیه مناسب در پرورش گوسفند زنده و دام می تواند بر لبنیات و شیری نیز که از دام تهیه می شود نیز تاثیر بگذارد. اما تنها فایده تغذیه مناسب دام و گوسفند زنده را نمی توان لبنیات مناسب دانست. در صورتی که تغذیه دام مناسب باشد بی شک قدرت حیوان نیز بالاتر خواهد بود و بی شک دامی که قدرت بیشتری داشته باشد می تواند بیشترین بازدهی را ارائه نماید. نوع دام بر تغذیه آن تاثیر گذار خواهد بود که به همین دلیل باید حتما به تغذیه دام های خود اهمیت ویژه ای بدهید تا بتوانید بهترین نتیجه را شاهد باشید. یکی از موارد حائز اهمیت را می توان تغذیه به موقع دانست. به گونه ای که اگر در زمان مناسب غذای دام خود را برسانید در این صورت گوسفندی سرحال شاهد خواهید بود و این امر بر میزان درآمد شما نیز تاثیر گذار خواهد بود.

 

تاثیر تغذیه مناسب دام

اثر تغذیه مناسب بر بازدهی دام

 

تغذیه مناسب می تواند بر میزان بازدهی حیوان تاثیر بسزایی داشته باشد. در صورتی که هم وعده های غذایی دام سر موقع باشد و هم از غذاهایی مرغوب استفاده شود حیوان نیازی به غذای دیگری نداشته و به دلیل کامل بودن مواد مغذی بدنش می تواند بیشترین شیر را داشته باشد. داشتن شیر بیشتر خشنودی صاحب آن را به دنبال خواهد داشت. چرا که با استفاده از شیر می تواند لبنیات تازه تولید کرده و به بازار بفرستد و در صورت بیشتر بودن شیر نیز طبیعتا سود بیشتری عاید خواهد شد. یکی از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید که تغذیه مناسب همچنین می تواند وزن دام را افزایش دهد که این امر برای کسانی مناسب خواهد بود که تمایل به فروش دام های خود دارند. از آنجا که قیمت گوسفند زنده و دام بر حسب وزن محاسبه می شود بالا بودن وزن دام می تواند سود بیشتری به همراه داشته باشد. به همین دلیل باید از الگوی تغذیه ای مناسب استفاده کنید تا بتوانید دام هایتان را به وزن معقول رسانده و از آنها انتظار بازدهی خوب داشته باشید.

 

 تغذیه مناسب بر بازدهی دام

اثر تغذیه مناسب بر تولید مثل دام

یکی دیگر از اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام را می توان افزایش تولید مثل دانست. دامی که وزن پایینی داشته و لاغری بر آن غلبه کرده باشد قدرت تولید مثل پایین تری داشته و به همین دلیل نمی تواند تولید مثل نماید. اما در صورت داشتن تغذیه مناسب و داشتن جثه ای مطلوب برای تولید مثل آماده خواهد بود. اما باید بدانید که اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام را در صورتی شاهد خواهید بود که دام هایتان وزن معقولی داشته باشند. به این منظور که اگر دام هایتان وزن بیشتری نیز داشته و چاق باشند نیز قدرت باروری نخواهند داشت و به همین دلیل باید تغذیه دام هایتان را هدفمند سازید. اثرات تغذیه مناسب در پرورش دام را می توانید زمانی مشاهده نمایید که دام هایتان را در وعده های غذایی مشخصی به صورت کامل تغذیه نموده و در میان وعده ها آنها را گشنه نگه دارید. این گشنه ماندن بین وعده های غذایی آنها را به جنب و جوش وا داشته و می تواند بهترین نتیجه را به دنبال داشته باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ شهریور ۹۸ ، ۱۴:۵۰
alivesheep alivesheep
شنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۸، ۰۲:۳۶ ب.ظ

توضیحاتی در خصوص اهمیت واکسیناسیون دام

 اهمیت واکسیناسیون دام در سال های اخیر برای عموم کاملا واضح و روشن می باشد. با توجه به وقوع بیماری های متنوع در میان دام ها از انواع مختلف واکسیناسیون دام استفاده می گردد. از جمله واکسن های دامی می توان به زخم سیاه و آبله ی بز و گوسفند اشاره نمود.


اهمیت واکسیناسیون دام

واکسیناسیون دام

 

واکسیناسیون یکی از بهترین روش های جلوگیری از بیماری های شایع در میان دام ها می باشد. که دست اندرکاران بهداشت به صورت منظم در جهت واکسیناسیون دام ها اقدامات لازم را به کار می برند. واکسن، میکروب کشته شده ی ضعیفی می باشد که به عنوان ضد زهر و میکروب عمل کرده و دستگاه ایمنی بدن دام را در مقابل هرگونه زهر، تحریک و در حالت کلی بدن دام را در مقابل بیماری ها مقاوم و قوی می کند. واکسن ها به دو دسته زنده و کشته تقسیم بندی می شوند. واکسن زنده از میکروب ضعیف شده یک بیماری و واکسن کشته از میکروب کشته شده یک بیماری تهیه و تولید می شوند. توجه داشته باشید که روش های انجام واکسیناسیون در دام ها متنوع می باشد که از جمله این روش های مختلف واکسیناسیون دام می توان به جلدی، زیر جلدی و ماهیچه ای اشاره نمود.

 

روش داخل چشمی که به صورت قطره ای می باشد نیز از دیگر روش های واکسیناسیون است. واکسن ها با توجه به انواع بیماری های مختلف در کشورمان به تولید می رسند. با توجه به گسترش بیماری ها در سال های آینده تولید واکسن های دام ها نیز افزایش یافته است و طریقه و مقدار مصرف واکسن های مورد نیاز برای جلوگیری از بیماری های دام ها با توجه به نظر متخصصان دارویی و دام پزشکان تعیین و مشخص می گردد. از جمله مهمترین واکسن های دامی که قبل از خرید گوسفند زنده باید بررسی کنید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

- واکسن کشته آگالاکسی

- واکسن کشته تب برفکی

- واکسن آنتروتوکسمی

- واکسن تب مالت

- واکسن زنده شارین علامتی

- واکسن زنده آبله بزی و گوسفندی


واکسیناسیون دام

 

اهمیت واکسیناسیون دام

 

آیا از اهمیت واکسینه کردن دام اطلاعاتی دارید؟ آیا می دانید واکسیناسیون دام ها علل اصلی حیات آنها می باشد؟ آیا می دانید استفاده ی نامناسب از واکسیناسیون سبب ایجاد مشکلات دیگر می شود؟

 

در این بخش می خواهیم اطلاعاتی در خصوص اهمیت واکسینه کردن دام صحبت هایی داشته باشیم. وقوع بیماری در میان دام ها علاوه بر مرگ و میر سبب وارد شدن زیان بسیاری بر دامداران و عشایر می شود. بنابراین در این هنگام اهمیت واکسیناسیون به وضوح مشاهده می گردد. پایه کوبی یا همان واکسینه کردن دام سبب حفظ دام ها در مقابل تمامی بیماری ها و ویروس ها می شود و علاوه بر حفظ سیستم ایمنی بدن سبب رشد مناسب دام ها نیز می شود.

 

واکسیناسیون از همان روزهای اول شروع و تا پایان عمر دام ادامه می یابد. در سال های متمادی بر اساس مشاهده ها می توان‌ گفت در اثر سهل انگاری و کوتاهی و بی اعتنایی به اهمیت واکسیناسیون، شاهد شیوع بیماری های خطرناک در میان دام ها می باشیم که این موضوع زیان های بسیار زیادی را بر دامداران وارد کرده است. تنها راه جلوگیری از شیوع بیماری در دام ها و ممانعت از وارد شدن ضرر و زیان مالی بایستی اهمیت واکسن در دام ها به وضوح برای افراد مشخص گردد. در سال های اخیر با واکسیناسیون به موقع توانسته ایم این زیان وارده را کم تر کنیم.


اهمیت واکسیناسیون دام

 

شایع ترین بیماری در دام ها

 

از جمله شایع ترین بیماری های مشاهده شده در دام ها می توان به آبله ی گوسفند و بز و سیاه زخم اشاره نمود که استفاده از واکسن این بیماری ها زیر نظر متخصص دارویی مشخص می گردد.

 

واکسن زنده آبله گوسفندی: این واکسن برای مدت ۱ سال سبب ایمنی بدن دام شده و حدود ۲۰ سال است در کشورمان تولید می گردد. حدود نیم سی سی از این واکسن برای گوسفند و بره مناسب می باشد.

 

واکسن سیاه زخم: این واکسن برای گاو ۲ میلی لیتر و برای بره و گوسفند نیم میلی لیتر کافی می باشد و به صورت زیر جلدی از سه ماهگی در دام تزریق می گردد.‌ 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ شهریور ۹۸ ، ۱۴:۳۶
alivesheep alivesheep